Nieuws uit de deelparochie Overloon

Mededeling

Op zondag 30 juni zullen de communicanten uit Oploo, alle communicanten uit verschillende dorpen, waaronder ook Overloon en Vierlingsbeek die in Sint Anthonis de 1ste communie hebben gedaan tijdens de familiemis in de kerk te Sint Anthonis om 10.30 uur hun dankviering vieren.
In deze viering staan de communicanten centraal en verzorgen ze voor een groot gedeelte zelf mee de viering. Zij zouden het erg fijn vinden als u hierbij aanwezig kunt zijn.

Na afloop van de viering is er een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie/ thee en voor de kinderen uiteraard ranja met lekkers erbij. En een kleurplaat om te kleuren. Wij hopen u allen daar te mogen begroeten. Dus tot 30 juni.

Zaterdag 22 juni 19.00 uur
Gebedsviering

Met muzikale verzorging door een koor uit Rijkevoort

Zondag 23 juni 10.30 uur

Voorganger: kapelaan Donders
Acolieten: Ans Abels en Joep Smeets
Koor: Theobalduskoor

Intenties:

Zondag 30 juni 10.30 uur

Voorganger: kapelaan Donders.
Acolieten: Jeanne Willems
Koor: Theobalduskoor

Intenties:

Zondag 7 juli 10.30 uur
Feest van de H. Theobaldus, Patroon van onze H. Theobaldusparochie en van het St. Theobaldusgilde

Voorganger: pastoor van der Sluis
Acolieten: Ans Abels en Gerda Willems
Muzikale verzorging door het St. Theobaldusgilde en het Theobalduskoor
Intenties: Wim Beckers vanwege zijn verjaardag, tevens voor Marie Beckers-Puin, Frans en To Beckers-Hendriks, Karel Beckers, Miny Verberk-Beckers, Frits en Wilhelmina Janssen-Engels, Mariet Rutten-Janssen, Ans van Opbergen-Janssen.

Kosterdienst

16 juni - 22 juni 18.00 uur
Nelly van Gemert, tel. 642504

22 juni tijdens de gebedsviering
Jos van de Pas, tel. 641268

23 juni - 29 juni
Jan Hendriks, tel. 641753

30 juni - 6 juli
Tiny Willems, tel. 641814

7 juli - 13 juli
Nelly van Gemert, tel. 642504

14 juli - 20 juli
Jan Hendriks, tel. 641753

Overleden
11 mei: Erik Jan Cornelissen, 50 jaar
26 mei: Diny-Hendriks-vd Boogaard, 89 jaar
2 juni: Jac Henckens, 85 jaar
9 juni: Gerrit Delauw, 75 jaar
13 juni: Thea Martens-van Diesen, 87 jaar

TV-uitzendingen

U kunt via de Omroep Land van Cuijk, voorheen de BLOS RTV Boxmeer, naar de uitzendingen kijken via kanaal 40. De uitzendingen zijn te ontvangen voor Ziggo abonnees, via kanaal 40 en voor KPN/Telfort/Xs4all abonnees met witte afstandsbediening via kanaal 1475 en voor Telfort abonnees met zwarte afstandsbediening en voor abonnees van Edutel, Fiber.nl, Stipte op kanaal 2186. De digitale TV-programma's zijn, behalve in de gemeente Boxmeer, ook te zien in, onder andere, de gemeenten St. Anthonis, Mill en St. Hubert, Cuijk, Grave, Uden, Veghel en Landerd. Elke zondagmorgen tussen 10.30 - 11.30 uur, bij bijzondere feestdagen en op de vierde zaterdag van de maand, (in de maand oktober op 27 oktober) worden de vieringen uitgezonden vanuit de kerk via het TV kanaal Omroep Land van Cuijk.

Intenties opgeven

Indien u uw intentie voor de vieringen van 14 en 21 juli bij de kerkberichten in Ons Eigen Erf vermeld wilt zien, wordt u vriendelijk verzocht deze uiterlijk dinsdag 2 juli op te geven. U hebt daarvoor de volgende mogelijkheden: Met een envelop in de brievenbus naast de voordeur van de pastorie of in de pastorie op zondagmorgen na de viering of op dinsdagmorgen tussen 10.00 en 11.30 uur. De kosten voor een intentie bedragen euro 12.

Voor het melden van een overlijden kunt u rechtstreeks contact opnemen met het secretariaat van de parochie Maria, Moeder van de Kerk, tel. 0485-471246. Nadat binnen de deelparochie H. Theobaldus bij de dienstdoende koster en/of in de mailbox van de deelparochie, info@theobaldusparochie.nl, een kennisgeving van overlijden is ontvangen, zullen bij de eerstvolgende mogelijkheid om 18.00 uur de kerkklokken worden geluid en zal melding worden gedaan op de parochiesite: www.theobaldusparochie.nl

Binnenlopen in de pastorie op zondag- en dinsdagmorgen
Iedere zondag na de viering is er gelegenheid om binnen te lopen in de pastorie voor het opgeven van een intentie, een praatje, samen een kopje koffie drinken, voor een vraag of als u iets te melden hebt. Elke dinsdagmorgen is de pastorie eveneens hiervoor geopend van 10.00 - 11.30 uur. Wel even aanbellen! Ook de kerk is dan open voor het opsteken van een kaarsje en een gebed.

Bereikbaarheid Parochie Maria, Moeder van de Kerk

Het parochiecentrum is gevestigd op het volgende adres: Lepelstraat 13/A, 5845 BK St. Anthonis, tel. 0485-471246.
Bij geen gehoor is voor dringende pastorale zaken zoals ziekenzalving en uitvaart een priester te bereiken onder telefoon 06 23 88 78 60.

E-mail: secretariaat@parochiemariamoedervandekerk.nl
Informatie over de parochie Maria, Moeder van de Kerk: parochiemariamoedervandekerk